Všechno je jednou poprvé

13.08.2013 21:21

Pondělí + úterý

 

Tak se mi "konečně" podařilo sjednat na jeden termín dvě akce. Samozřejmě bych, při troše dobré vůle, našla několik objektivních příčin typu: "Já za to nemůžu... Já nic, já..." Ovšem žár uplynulých dní natolik vysušil mou kreativitu, že mi nezbylo, než si vzít lopatku, kyblík s popelem a začít rychle jednat. Uf. Interliterární střet je zažehnán.

 

Kalendář výstav na rok 2014 se začíná slibně plnit. U svého nového zubaře jsem totiž objevila velmi pěkný obraz. Slovo dalo slovo a s autorkou už jsem v kontaktu.

 

Raději tři koše prádla, než jedny nákupy! Vůně Čuchonska se nezadržitelně přiblížila k našim hranicím a Kulíšek už je jednou nohou v termoprádle. Sehnat něco kvalitního a zároveň cenově dostupného dalo dost dlouhou cestu od obchodu k obchodu. Úplně jsem ten den zapomněla, že jsme chtěly jít do kina na Revival. Budiž chvála únavové skleróze! V inkriminovaný večer to "v kině spadlo", t.j. nedokázali "nahodit stroj" a po půl hodině čekání vraceli přítomným vstupné...

 

Dobrá zpráva: u nás a přes pole se zanedlouho narodí čtyři miminka. Nevymřeme! :)

 

Dnes jsem si konečně našla čas na poslední tři čísla Makovice. Zaujala mne i tato "maková" koncentrační cvičení. Nejdříve je zkuste vyřešit pouze očima - už proto, že patlat prsty po monitoru (pokud není jen váš vlastní) by mohlo někoho "nadzvednout". A také proto, že je to náročnější. Až poté si pomozte nějakým ukazovátkem, 5 mm od obrazovky! :)

 

Najděte 10 rozdílů.

Dále

Vyhledávání

Kontakt

Zdeňka Adlerová