Pac a pusu

30.12.2013 15:47

Ukažte Korejci Libušku Šafránkovou a vydá se za ní! To, že Kulíšek s Černoočkem nebudou sdílet se mnou a Rakem náš papučový Silvestr, nám bylo jasné.  Překvapili nás však tím, že se vydali až na zámek Moritzburg.

 

Než jsme na Štědrý večer pustili Tři oříšky pro Popelku, musela Kulíšek svému příteli přeložit Rakův výklad o tom, že je to nejen naše kultovní vánoční pohádka, ale že je v sousedním Německu snad ještě populárnější. Na zámku, kde se natáčela, dokonce otevřeli novou výstavu zaměřenou na „mýtus Popelka“.

 

A bylo to. V pátek nám ti dva spiklenci po hodině u internetu sdělili, že konec roku stráví s Popelkou. Všechno si zjistili a zařídili během pár desítek minut on-line. Kam se na ně hrabu se svou (před třiceti lety) nocí strávenou s kamarádkou před ostravskou pobočkou CKM, abychom ráno zjistily, že námi vybraný zájezd do Jugošky je již vyprodaný(?)! V neděli jsme je naložili do žlutého autobusu a vrátili se do náhle pustého bytu…

 

Vrchním venčícím se tak stal Rak. Dopolednímu sluníčku jsme neodolali…

 

 

Najděte k číslům v první tabulce čísla z druhé tabulky tak, aby součet činil 200. Změřte si čas. Úkol udělejte opět za 14 dní. Budete rychlejší?

 

 

Dále

Vyhledávání

Kontakt

Zdeňka Adlerová