Konverzace, konzervace, konzumace...

29.06.2013 18:48

Vyšla na mne letošní poslední předprázdninová sobotní služba v knihovně. Ráda tam bývám brzy ráno, kdy ticho v budově ruší zpočátku jen klapot automaticky otevírajících se oken v atriu. Pak, do chvíle než přijdou kolegyně, rozduním halu společně s Rhapsody. Jejich "příběh" prostě potřebuje velký prostor. Také druhá část služby má pro mne své kouzlo. Zatím coby kancelářská myš toho mnoho nenamluvím, za pultem nejsem k zastavení. Ještě štěstí, že naši sobotní návštěvníci jsou v mnohých případech na tom stejně. :)

 

Doma mne opět čekala šichta v kuchyni. Pro Raka italský závin, pro všechny pesto, pro oba třešňovou bublaninu a ještě zákusek - vafle s vanilkovým krémem a mátou. Mňam. 

 

Teď si prolistuji "grilovací" knížku, abych načerpala inspiraci na náš blížící se výlet na Sever, pročtu časopisy, podívám se na Cyrila a Metoděje a pokud neusnu, zůstanu ještě u tématu se Stanislavem Češkou a jeho Případem hrozničkové náušnice.

 

Počítám, že by to pro dnešek mohlo stačit. A vy si "započítejte" taky - procvičíte si koncentraci, krátkodobou paměť a levou mozkovou hemisféru. Je to jednoduché - musíte pouze vyvážit houpačku. Podaří se vám to u všech třiceti čísel?

 

 

Dále

Vyhledávání

Kontakt

Zdeňka Adlerová