Jednou si dole, jednou nahoře

10.12.2014 20:07

Ještě dnes ráno jsem měla obrovskou radost z volných vstupenek do VIDA! science centra v Brně, které jsem získala pro děti z kroužku zábavné logiky. Vydržela mi do otevření služební pošty.

 

Půl roku domluvená akce s pány z ČéTé padla. A to jsem se dověděla jen proto, že jsem jim (minulý týden!) poslala k odsouhlasení plakát: "Jé, my víme, že jsme to slíbili, ale ČéTé už nikam nejezdí, zkuste se zeptat toho hosta, co měl jet s námi, zda nepřijede sám...". Grrr. Ani ten však netušil, že v lednu s nimi nikam nepojede. Ovšem je to fajn kluk, nenechá nás ve štychu, přijede. Čtěte Marka Šindelku!

 

Také další e-mail byl psán ve stylu: "Jé, já zapomněl. No víte, já jsem to sice slíbil, ale na tentýž den mám ještě to a ono, no ale když jinak nedáte, abyste neřekli, tak já tedy přijedu... No co to má být? Dohody neplatí? Když se něco přihodí, neomlouváme se včas? Když něco dohodnu s knihovnou, nemá to žádnou váhu?

 

Večer bylo zase fajn. Zakoledovala jsem si nanáměstí, protáhla se a zrelaxovala v Tai Chi a doma ve schránce jsem našla vánoční pozdrav zpoza polárního kruhu. Čekal tam půl roku, než ho sobi donesli. Kulíšek ale má nápady! :)

Cvičení:

Vyrobte alespoň jedno vánoční/novoroční přání a pošlete někomu blízkému. 

 

Dále

 

Vyhledávání

Kontakt

Zdeňka Adlerová