Gruntuj jako Blíženec

16.09.2014 00:00

Máte rádi výmluvy? Já velmi. Mimochodem od malička je moje nejoblíbenější věta: Já za to nemůžu! Proto mne potěšil jeden ze stovek horoskopů, které jsem za čtyřicet let přečetla, který pravil: Blíženci uklízí zejména před tím, než jejich domácnost poctí svou přítomností návštěva. Samozřejmě jsem s kreativitou sobě vlastní vypustila slovo "zejména" a prachovka má po ptákách! (Já za to nemůžu, to astrologie!)

 

Zítra dorazí Kulíšek s Černoočkem a proto jsem si vzala "gruntovací dovolenou": jedenáct minut na běhně, převlíknout cíchy, vyprat, vyluxovat, utřít prach, vykoupat kytky, vyleštit skla a zrcadla, vydrhnout koupelnu a kuchyň. "Zákonné" přestávky v práci jsem samozřejmě trávila s kávou u internetu. Tam jsem narazila na sladký recept s názvem Veselá kráva. Neodolala jsem a do seznamu přidala pečení. Mňamka!

Cvičení:

Odeberte jedno písmenko z názvu filmu a napište krátký popis:
Např:
Francouzská sojka - Dvojice newyorských detektivů bojuje proti nelegálnímu obchodu s ptactvem
Pošťák vždycky voní dvakrát - o počátku metrosexualizmu mezi poštovními doručovateli
Válka loků - psychologické drama z období prohibice

 

Šestý smysl, Americká krása, Lví král, Trainspotting, Návrat idiota, Božský Bruce, Nesmrtelná teta, Bořek stavitel, Dobří holubi se vracejí, Jak se budí princezny, Obecná škola, Petrolejové lampy, Dobrý voják Švejk...
 

Dále

Vyhledávání

Kontakt

Zdeňka Adlerová