Fotodeník

08.06.2013 19:11

Fotografování patří k mým koníčkům již mnoho let. Ani trenérka paměti si nemůže nalhávat, že si zapamatuje absolutně všechno a právě tyto obrázky slouží mimo jiné také k procvičování, jak na kurzech říkávám "kypření", dlouhodobé paměti: Kdo je na fotce, kdo a proč tam není, kde to bylo, v kterém roce, jakou barvu měly moje šaty (u černobílých fotografií)..?

 

Ráda se probírám starými alby nebo ještě staršími "lodními deníky", které jsem si psávala na prázdninách či dovolených a lepila do nich nejen fotky, ale také vstupenky, jízdenky, pohlednice, obaly od čehokoli "podstatného" apod. 
 

Bohužel s nástupem digitalizace plním jen počítač a papírových fotek, včetně popisu událostí, máme minimum. Naštěstí Kulíšek měla geniální nápad a na Fascinosu vzala obrovský sešit.  Společně jsme pak psaly a psaly a psaly. Koupily jsme i příšerně drahé fotorůžky - když klasika, tak klasika a máme pravý Lodní deník.
 

Pravda, když si tak prohlížím svůj dvouletý Projekt365 (původní stránka je již zrušena, fotodeník 2015 zde), koukají na mne většinou kytky, knihy, a vše s nimi spojené, a jídlo. Nu což, takový je můj život :)

fotografie, vzpomínky,

Dále

 

 

Vyhledávání

Kontakt

Zdeňka Adlerová