Druhá fáze zahájena

07.04.2014 19:37

Je to právě rok, co jsem si užívala svou životní dovolenou snů. To mi bylo hej. Kam se dalo, tam jsme s Kulíškem dopluli či dojeli autobusem. Abych nemusela udělat ani krok navíc, troufly jsme si i sólo jízdu tureckou městskou hromadnou dopravou. 

 

Za měsíc už budu na cestě do Čuchonska. Z nostalgie nám Kulíšek naplánovala i trajekt, ale většinou budeme cestovat  "dvojkou".

 

Nedá se nic dělat, je třeba opět začít trénovat chůzi. Abych zocelila tělo a vyčistila hlavu, dala jsem odpoledne přednost přírodě před prací. (Ono "to" tam na mě do zítra počká.) Zatímco ještě před měsícem byl les za humny tichý, dnes si vesele prozpěvoval. Kýžená úleva se však nedostavila. Radionoha protestuje a v hlavě pořád vrčí Vrťapka. Tak zalezu s Kukačkou do peřin. Snad bude lépe.

 

 

3682 + 6778 = 10 460 kr. (cca 7,8 km)

 

V sobotu začíná v televizi pořad Nejchytřejší Čech. Vyzkoušejte si "jejich" úkoly. Dnes matematický:

Vymýšleli jste názvy k obrazům z prštické galerie? Zde jsou ty, které jim dali jejich autoři. Lišíte se? Pokud ano, není to chyba:).

Zdena Höhmová - Ráno - torzo, Jan Kanyza - Rozjímání, Božena Rossí - Píseň, Božena Rossí - Růže, Michal Halva Malé město, Simonetta Šmídová - Každý by měl otevřít svá tajná vrátka.

 

PS: Ke Kukačce se přidal i Max. Bude veselo :)

 

Dále

Vyhledávání

Kontakt

Zdeňka Adlerová