Jednou jsi dole, jednou nahoře

05.04.2014 21:37

Konečně jsme se vypravili na sever. Hrob potřeboval po zimě údržbu. Vzali jsme s sebou Maxe a slíbili mu, že se na Hukvaldech pořádně vyběhá. Houby s octem.

Vitrinku v pomníku jsme upravili, pomník vydrhli, svíčky zapálili, jako každý rok Žárovu hrobku vyfotili a vydali se na hrad. V podhradí nás zastavila značka "slepá ulice", fáborky s označením "RZ" a pořadatel Valašské rally. Z hradu nebylo nic. :(

Zašli jsme si tedy alespoň do Tropicu podívat se na brouky, motýly, papoušky, stromy a květiny. Místní puma se chtěla s Maxem kočkovat, ale ten neměl pro její choutky pochopení a vrhal se Rakovi do náručí :).

 

Celou cestu zpět v autě něco smrdělo a Max kňučel. Už jsme ho podezírali, že má bolobřich, ale zápach byl až příliš chemický. Po návratu domů jsme zjistili, že se nám škvaří baterie, protože nějaká pokažená součástka způsobila výrobu nadměrného množství elektřiny. Ten pes to tušil... 

Pravidlo, že po první návštěvě servisu (včera výměna pneu) následuje ihned druhá, opět zaúřadovalo. :(

Sotva jsem dorazila zpět domů s opraveným autem, Kulíšek už čekala na skypu. Naše čuchonské dobrodružství začíná dostávat obrysy. :)

Za pár minut pustím bednu a  nespustím oči ze Sherlocka.
Konec dobrý, všechno dobré :)

 

PS: Pořídila jsem si krokoměr. Dnešní výlet pouhých 3 682.

 

 

Dále

Vyhledávání

Kontakt

Zdeňka Adlerová