Něco za něco

06.09.2013 19:53

Rovnováha musí být zachována. Ani Temná strana ani Světlá strana Síly nesmí mít navrch. Takže: vyšetření na mamografu potvrdilo, že mám zdravá prsa a vyšetření na denzitometrii mne ubezbečilo, že nemám osteoporózu. Což ovšem předpokládalo, že půl hodiny před tím jsem - svou nepozorností - drcla do vpravo jedoucího vozu.

 

Oba jsme okamžitě v hustém brněnském provozu zastavili. Já vylítla k jeho zadnímu blatníku, zkoumat, co mne to bude stát. Z postiženého auta vystoupil dva metry vysoký mladík s půl metrovými vlasy a ve mě byla malá dušička. Omlouvala jsem se, nabízela peníze na opravu (jako bych měla nějaké nazbyt). Naštěstí se z řidiče vyklubal velmi příjemný a uznalý muž a když zjistil, že nemá téměř ani škrábnutí, skoukl moje šrámy, pokýval hlavou a s chápajícím úsměvem jsme se rozešli. 

 

Nuže tisíceré díky mladý muži za tu drobnou "temnotu", abych si mohla užít "výsluní". :)

 

Ve zdravém těle zdravý duch, praví staré přísloví. Proto si i v dnešním hlavylámání zacvičíme.

 

Ranní rozcvička

Zdenka a Alenka se domluvily, že budou každý den ráno cvičit. Začaly stejného dne, ale celý měsíc cvičit nevydržela žádná z nich. Zdenka cvičila naposled ve čtvrtek, vytrvalejší Alenka cvičila o polovinu déle a skončila s cvičením v pátek. Kolik dní cvičila Zdenka a který den v týdnu obě děvčata začala cvičit?

 

Dále

Vyhledávání

Kontakt

Zdeňka Adlerová