Předsudky aneb Tehdy a teď

12.09.2013 20:57

Je to až neuvěřitelné, jak na vlastní kůži poznávám změnu názorů a postojů spojených s věkem. Stačí obyčejné "rifle".

 

Téměř před třiceti lety mne kamarádka pozvala na svou svatbu. Její vyvolený byl stejně starý jako její maminka. Ta z toho samozřejmě měla nejdříve šok, ale netrvalo příliš dlouho a sama se přesvědčila, že to byla dobrá volba :).

 

Ještě před tou slávou jsem nevěstu navštívila v jejím/jejich novém bytě, kde už společně bydleli. Seděly jsme u kafíčka a zákusků, povídaly, vzpomínaly, drbaly. Došlo i na módu. "Nechápu, jak mohou padesátiletí starci chodit v riflích jako nějací mlaďoši. Jsou trapní." vyšlo z mých úst a jelikož jsem ihned po té do nich cpala dort a věnovala se talířku, nevšimla jsem si včas mírně vyděšeného pohledu své společnice. Netrvalo dlouho a do dveří vešel "ženich". V riflích a džínové bundičce. Veškerá šlehačka mi v žaludku v tu ránu zksyla. 

 

Tato vzpomínka se vydrala z mé dlouhodobé paměti biografické právě ve chvíli, kdy jsem se pokoušela narvat do svých jeansových kalhot. Samozřejmě marně. Kýty už do nich dám, ale ten zadek... I když, co by světoví fotografové fotili, nebýt našich pozadí? ;)

 

Než si začnete počítat své BMI, pokuste se vyřešit tento matematický hlavolam. Do koleček vepište číslice 1 až 7 tak, aby v každé úsečce (3 číslice) byl součet 12.

 

 

Dále

 

Vyhledávání

Kontakt

Zdeňka Adlerová