Bez "německých zatáček", prosím!

04.10.2013 20:53

Dopoledne jsem důsledně pročítala právě došlou i starší služební poštu a rozesílala e-maily na všechny strany. Sama na sobě mám vyzkoušeno, co to se mnou dělá, když čekám na odezvu. Podle "e-mailové etikety" by odpověď měla odejít do 24 hodin. To by ze mne e-Špaček asi radost neměl, ale dnes jsem udělala, co bylo v mých silách. 

 

Svůj život kancelářské myši jsem totiž pro tento týden ukončila hodinu po obědě. Úderem třinácté jsem opět vystoupala do T-klubu. Byla jsem zvědavá, jak tentokrát svých pět služebních hodin prožiji. Pravda, došlo na jeden vyhazov a jedno napomenutí "bez německých zatáček, prosím", ale jinak to bylo ještě lepší, než minule.

 

Sedačka byla plná a Xbox jel na plné pecky. Opět jsem dětem záviděla zejména bowling. Ten musím někdy vyzkoušet! :) Velkou radost mi udělali tři kluci, kteří Xbox střídali se stolními hrami. Když si vybrali Digit, tak jsem - pod záminkou, že je to náročná hra a musím jim ji vysvětlit, hrála s nimi. Nedali se zahanbit, hráli skvěle! :)

 

Až se vrátíte z výstavy, vytáhněte ze dna skříně Člověče nezlob se, pexeso, Mikádo, či jinou stolní hru. Kolektivní hra vám procvičí mozek dvojnásob. Jste sami? Skládejte puzzle nebo hrejte on-line :). 

 

Já se budu učit UBONGO.

 

 

Dále

 

 

 

Vyhledávání

Kontakt

Zdeňka Adlerová