Nikoli déjà vu, ale tvrdá realita

19.10.2013 18:07

Déjà vu jsem zažila několikrát. Toto ovšem nebyl onen případ!

 

Zebra se spolčila s Kozou. Jakmile jsem dosedla na tu rohatou, pruhovaná začala cenit zuby. Michael J. Fox v Návratu do budoucnosti se měl oproti mně jako v ráji.

 

První nepodařené píchnutí, druhé, třetí ... a už jsem "věděla", co bude následovat. Stejně jako minule v téže místnosti se na mně vystřídalo celé osazenstvo sálu. Bohudík na to šli opět s humorem: "Vy jste si zapomněla vzít s sebou žíly! volala zvesela jedna rosnička" "Bolí to, že? Chytněte se mně, klidně mi tu ruku zmáčkněte," šeptala druhá, zatímco třetí a čtvrtý člen personálu marně cenil jehlu na druhé straně. Pošesté se podařilo, já napočítala do dvanácti a spala jako dudek. 

Zákrok proběhl bez komplikací, odpovědná osoba si mne oproti podpisu vyzvedla a dovedla domů, kde jsem opět ulehla do kanafasu a sladce spala.

 

Dnes v sedm hodin ráno nabyl Max dojmu, že jsem se už válela dost dlouho a je třeba něco dělat. Chytrák. Nejdříve mne vzbudil, ale pak šel s Rakem na zahradu. S vařením, pečením, praním a uklízením mne tu nechal samotnou. Prý pomáhal pánovi rýt zahradu, kontroloval přírůstky králíčků a počítal snůšku vajec. No jo, chlapi sobě :).

 

Anesteziolog mne ujistil, že dnes už "narkóza mozek neničí". No uvidíme, co všechno mi z hlavy vypadlo :). Raději se ihned pustím do tréninku. A vy se mnou!

 

Sledujte jednu minutu obrázek. Pak odpovězte na otázky.

 

Nedívejte 

se

na

obrázek! :)

 

  1. Kolik lidí stojí v řadě na autobus?         
  2. Co je hned za autobusem?
  3. Jaké je počasí?
  4. Kolik je na obrázku obchodů?
  5. Jaká je reklama na autobusu?
  6. Jakou barvu má sportovní auto?

 

Dále

 

Vyhledávání

Kontakt

Zdeňka Adlerová