Nevěřte horoskopům

10.04.2014 21:15

Každý den ráno ho slyším v rádiu a přes den na mne juká z internetu. Horoskop. Ráda si ho vyslechnu či přečtu, pokývu hlavou a v tu ránu "zapomenu". Ten dnešní, který jsem četla včera, mi však chvíli vrtal hlavou: Jakákoli snaha usilovat o pozornost ... může být neproduktivní... Čtvrtek není vhodný pro ... prezentace nebo veřejné vystupování. Zvolte si klidnější režim a pusťte si třeba nějakou oblíbenou hudbu.

 

No páni, a to mám jít poprvé přednášet do Slavkova! Zavířilo mi v hlavě: nikdo nepřijde, nebude fungovat technika, budu koktat, rupne mi zip u kalhot, pobryndám se kávou...

 

Klidnější režim jsem nastolila tím, že jsem si ráno půl hodiny přispala.

Oblíbenou hudbu jsem "realizovala" implementováním prvních necelých dvou minut ze skladby Richarda Strausse Tak pravil Zarathustra do odpolední prezentace, kapitola asociační a vizualizační schopnosti.

A pak už jsem se odevzdala hvězdám... Lžou! Do místosti pro 15 se naštosovalo 25 lidí. Přišly nejen seniorky, ale i muži, mladí lidé, dokonce děti! A všichni skvěle spolupracovali. Kalhoty vydržely i po konzumaci skvělých zákusků, káva skončila všechna v žaludku. Radost přednášet :)

Co skrývá přesmyčka: JEL SOB TUR?
a) dopravní prostředek
b) kalendářní měsíc
c) povolání
d) zvíře
e) slovenské krajské město
f) domácí potřeba

 

Zdroj a řešení: Nejchytřejší Čech

 

Dále

Vyhledávání

Kontakt

Zdeňka Adlerová