Nemáš auto, nemáš auto, nemáš auto...

31.10.2014 20:13

Tuto mantru jsem si přeříkávala celý den z jediného prostého důvodu: auto je na technické prohlídce, do a z práce musím jet autobusem. Děsná makačka na bednu.
 

Dnes ráno jsem se, jako obvykle, pomalu protahovala v posteli, pak na běhně, k tomu jsem přidala cvičení na páteř a tai-chi. Někde uprostřed tohoto tělulibého procesu jsem si uvědomila, že auto dole není a ranní autobus už nemám šanci chytit. No co, jela jsem o půl desáté...
 

Celé odpoledne jsem si připravovala podklady pro svou přednášku v MZK. Byla jsem do toho tak zabraná - oči přišpendlené na monitoru, ruce přibité ke klávesnici - že jsem hodiny nevycházela ze sluje a pan řídící mne "zakódoval". Pak jen stačilo se trochu protáhnout a spustila jsem poplach. To mě zachránilo od noční služby - uvědomila jsem si, kolik je hodin a spoj domů pohodlně stihla.
 

V pondělí si raději natáhnu budík na pět...

 

Cvičení:

Snažte se porušit rutinu. Jděte do práce, do obchodu jinou cestou, přemístěte koš na odpadky, zaměňte nádobí v kredenci, prádlo ve skříni, sůl a pepř v kořenkách... Udělejte něco, co nikdy neděláte. Váš mozek bude aktivnější.

 

Dále

 

 

 

Vyhledávání

Kontakt

Zdeňka Adlerová