Každý důvod dobrý

14.02.2014 00:00

Jaký si to uděláš, takový to máš. Stará pravda, o které zpívají i Chinaski. Nechápu proto výpady mnohých "moralistů" proti "americkému" Dnu svatého Valentýna. Vždyť tento den znali, a slavili, již staří Římané. Vlastně mladí :o).

 

Proč se nepozastavují nad nehoráznou komercionalizací našich Vánoc? A Velikonoce? I na těch nejvíce vydělají čokoládovny, lihovary a dopravní policie. Když starší generace laje na 14. února, vzpomene si na to, co se u nás dělo 8. března? 

 

Lásku můžeme, a měli bychom, projevovat každý den. K tataráku už musíme mít důvod. Takže každý dobrý. Ještě že si ho najdeme vždy, když na něj s Rakem dostaneme chuť. :) Mimochodem, kdysi jsme za touto lahůdkou putovali po všech místních restauracích. Nejlepší je v Atriu.

 

Když už jsem vzpomenula doby minulé, procvičte si svou dlouhodobou paměť. Vybavte si oslavu, které jste se zúčastnili v roce 2004. Vzpomeňte si, kdo na ní byl, kdo z nějakého důvodu nepřišel, co jste měli na sobě, co jste snědli, vypili, provedli. Máte-li fotografie z této události, najděte je, prohlížejte, vzpomínejte.

 

Dále

 

Vyhledávání

Kontakt

Zdeňka Adlerová