Jistě, pane premiére

26.03.2014 00:00

Moje práce mi dává možnost setkávat se nejen s literáty a umělci vůbec, ale také s významnými osobnostmi či politiky (a lidmi kolem nich) bez ohledu na příslušnost a vyznání.

Poprvé jsem se setkala se štábem a ochrankou premiéra. Nevím, zda je to tím, že současný "první vládní muž" pochází z tohoto regionu, ale ani z jedné "jeho" osoby jsem necítila pražskou domýšlivost, přezíravost. Žádná nervozita, humbuk, napětí, ale pohodová, příjemná parta. 

Hlavní dnešní host, sociolog a publicista prof. Jan Keller, pocházející z města, kde jsem prožila svůj "čas malin nezralých", byl trochu rezervovanější. Snad trochu zaúřadovala nervozita...

Po třech hodinách popocházení ve střevících s foťákem a mikrofonem mi málem upadla ozařovaná noha. Stačilo si však pustit jeden díl seriálu Jistě, pane premiére a bylo po bolesti. :)

A kdyby vás to náhodou zajímalo, tak ty narcisy jsou z mé zahrádky :)

 

Po náročném dni potřebuje i mozek odpočinout. Proto se dnes věnujte "artrelaxu". Vytiskněte si, nebo obkreslete, tento obrázek a domalujte dle vlastní fantazie. Nejen tužkou, ale barevnými pastelkami!

Zdroj: Eva Suttnerová - Artrelax

 

Dále

Vyhledávání

Kontakt

Zdeňka Adlerová