36. Něco na těch balonech je

04.09.2016 19:59
Denní pozitiva:

29. 8. Ráno v autě při cestě do práce, volume doprava. Odpoledne při cestě z práce: Polevím z vysokejch otáček, pohoda, klídek... To nevymyslíš! :)

30. 8. Natáčely jsme "sexy" díl magazínu K.O.Z.A.

31. 8. Po dvaceti letech opouštím "parkoviště" u školy. Jednou jsem zde nabourala při couvání auto majitele zdejší restaurace, který se mnou pak ochotně vyřídil vše potřebné k likvidaci škody. Jednou mi mé auto naboural autobus se školním zájezdem a děti vyjely o hodinu později. Lidé vždy vyvázli ve zdraví. Nyní se bude ulice rekonstruovat na Kiss And Ride.

1. 9. Ach :) 

2. 9. Den dovolené doma.

3. 9. Balonová nádhera.

4. 9. Experiment - slaný cuketový koláč se povedl.

 

Kreativita týdne:
Sestříhat toto video a vybrat souznějící hudbu dalo zabrat.

 

Kniha týdne:

Christian Jacq, Ramses 1 – Syn světla

Kolem metrové řady "Jacqů" jsem v knihovně chodila dlouhá léta bez povšimnutí. Ani když jsem některou z nich držela v ruce, a zakládala po čtenáři, mi tyto nezvyklé formáty nic neříkaly. Chceš číst o starém Egyptě? Půjč si Řeku bohů od Smitha, radili mi čtenáři i kolegyně. Minulý týden jsem se tedy ponořila, ale (na rozdíl od většiny hodnocení) místo pohodového šplouchání jsem klesala ke dnu. Knihu jsem odložila a ze skladu vytáhla na Světlo jeho Syna (duplicitu, první výtisky řady jsou téměř stále rozpůjčené).

Příběh mne zaujal natolik, že mi nevadilo ani hodinové čekání v přeplněné čekárně u lékaře. Doufám, že i další čtyři díly budou stejně barvité, záživné, napínavé, plné slávy, moci, přátelství, oddanosti, lásky, zášti, nástrah, intrik, zrady a krásy starověkého Egypta.

 

Mozkový jogging:
Sestavte z pěti dvojek a znamének pro sčítání, odčítání, násobení a dělení tato čísla: 18, 28, 32, 40, 200.
 

 

 

Vyhledávání

Kontakt

Zdeňka Adlerová